Monday, 28 May 2018

CAMSEX

Title tak boleh blah! ekekeke.. Beberapa hari lepas aku dengan Mr. Dominic Unknown bergurau pasal phonesex. Ala...gurau-gurau kosong je...nothing serious pun. Takde keje aku nak phonesex dengan kanak-kanak ribena..hi Dom! ekekekeke.. Tiba-tiba pulak harini gempar kat social media ada sorang pelakon lelaki ni kantoi tengah camsex dengan perempuan. Aritu si actor sado kantoi terupload gambar terung dalam instastory, kononnya akaun kena hack...alasan cliche..huhu

Well, dalam dunia LGBT pun banyak kes macam ni dan rasanya dah jadi norma. Maklum la masing-masing dah ada smartphone..semua kat hujung jari. Lagipun apps sekarang makin canggih. Kalau dulu boleh chatting je, sekarang dah boleh buat video call, live streaming etc..contoh macam gay app Blued tu. Bukan aku tak tahu ramai PLU kat situ buat free show tayang badan, tayang batang semata nak orang DM dia ajak romen in real life. Tu belum cerita upload video tengah berjimak dalam tumblr, twitter, xtube...erkkk...HAHAHA!

Kadang-kadang aku tak faham dengan segelintir PLU yang suka sangat camsex dengan strangers. Baru kenal beberapa minit dah berani bogel depan orang...huhu. Yang record video tengah romen tu pun satu hal. Buat apa nak record video? Nak buat kenang-kenangan? Nak tunjuk dekat geng PLU kau dah hilang teruna? Nak buktikan kau top paling power? Haihh...

Teknologi makin bekembang, smartphone semakin canggih tapi masalahnya cara pemikiran segelintir manusia ni semakin mundur. Pada aku orang-orang sebegini sebenarnya tak berfikir panjang sebelum buat benda-benda extreme macam tu. Kalau iye pun dah sangap sangat, jumpa je terus skandal tu..tak payah phonesex, camsex etc. Sekarang bukan takat screenshot je, nak record screen pun boleh, siap built in dalam phone lagi. Maunya tengah sedap layan camsex dengan skandal, tanpa sedar korang kena record. Lepas tu skandal tu pulak share dengan member PLU dia. Lepas tu member dia pulak gatal share dalam social media. Lepas tu jadi la macam kes pelakon tu..huhu.

Ala..bukan artis pun..apa nak takut? Ye la, rakyat marhaen siapa nak ambil port. Tapi kena ingat, benda-benda macam ni cepat je tersebar. Makcik pakcik bawang pun dah pandai main FB, twitter. Maunya jiran, member tak pun family sendiri yang nampak..satu hal lagi nak explain.

So, berhati-hati la. Fikir sebelum bertindak dan always alert. Kalau boleh elakkan la camsex, phonesex, live streaming ni semua..walaupun dengan love partner sendiri. Tak payah la record video tengah doggy, cowboy tu semua. Family sendiri pun boleh tikam belakang apatah lagi strangers yang baru kenal dalam gay apps. Rambut sama hitam, unless pakai hair color...ekekeke. Hati dan niat manusia ni susah nak diramal. Kalau jumpa yang pandai makan pandai simpan, takpe la. Tapi kalau jumpa yang kaki pedajal orang, mampos!

Apapun, belum terlambat rasanya aku nak ucap selamat menyambut bulan ramadan, selamat bersahur, selamat berbuka, selamat beribadah, selamat semuanya...hehe. Tahun ni aku berpuasa as a single lagi la nampaknya. Aritu masa tengah bercinta dah pasang angan-angan nak pergi bazar dan berbuka dengan bae...alih-alih, sorang jugak...huhu..Pathetic betul hidup kau Kamen! 

Be careful who you trust,
the devil was once an angel


8 comments:

  1. Setuju kata tuan blog.. bahaya jaman skarg ni. Ramai org yg xboleh dipercayai, tp diri ni sendiri suka cite masalah pd stranger compare to org yg dikenali.soo sad

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cerita kat aku je senang...mudah dan percayai..hahaha

      Delete
  2. tp sexcam lg selamat dari buat sex rambang #eh #bukandaripengalamansendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamu sangat nakal Shin! nakal nakal nakal....

      ekekekeke

      Delete
  3. Lesson of the day jangan jadi murahan dengan orangvyang kita tak kenali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jual mahal nanti tak laku..how? Forever alone la jawabnya..huhu

      Delete
  4. Abang Kamen belakang sikit. Mira tak nampak. Ehhh !

    HAHAHA. Nak vc ke apa boleh, make sure tak tunjuk muka. Sekali vc bagi semua terus ibarat sengaja cari nahas. Unless dah regular dengan orang yang diVC itu. Haaa macam tu. Ok tak pernah vc sesiapa pun. k bye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok sekarang Mira nampak tak? hahaha

      Tak tunjuk muka pun bahaya jugak Dom, orang sekarang ni kedalaman pusat pun dia boleh tahu siapa..huhu

      Delete