Sunday, 21 September 2014

HI!

Idea untuk start blogging dah lama bermain dalam fikiran. Aku selalu jadi silent reader blog-blog plu lain dan dari situ timbul minat nak start blogging. Tapi kadangkala semangat naik turun.

Tapi baru-baru ni keinginan untuk memiliki blog sendiri makin membara. Perasaan untuk bercerita tentang kehidupan aku terlalu kuat..sebab aku percaya ramai di luar sana yang sekepala dan senasib dengan aku..memiliki nafsu untuk menyukai kaum sejenis.

Ya aku gay..atau dalam bahasa lainnya..people like us(PLU). Fokus utama blog ni adalah untuk bercerita dan berkongsi perjalanan hidup aku sebagai seorang lelaki pada luaran,namun memiliki nafsu dan keinginan yang dianggap songsang.

Kenapa,sejak bila,bagaimana? Semua tu bakal aku ceritakan dalam post akan datang.

Sekian,selamat datang dan salam perkenalan dari aku...Kamen.

2 comments:

  1. Hai kamen.. Haha.. Saje nak blogwalking kat blog kau.. #Peace

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila..sila..jangan malu2..ekekekeke

      Delete